سلام من ١١ هفتم هست دكترم بهم ناليديسک اسيد داده خواستم بدونم ضرری نداره برای جنين.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما شرح حال کاملی از خودتان به ما نداده اید عفونت ادراری شما در آزمایش کم بوده ویا زیاد جواب کشت  ادرار چه بوده در بعضی مواقع عفونت ادراری خفیف است و توصیه می کنیم خانمهای باردار مایعات و میوه زیاد مصرف کنند و ادرار خود را به هیچ وجه نگه ندارند وزود به زود ادرار خود را تخلیه کنید تا باکتری ها از طریق ادرار دفع شوند