عدد بتای پایین بعد آی یو آی

56 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام من ۷ ام آذر ای یو ای شدم و ۱۲ روز بعدش آزمایش خون دادم که عدد بتام ۱۰ شد مجددا دو روز بعد آزمایش دادم عدد بتام ۲۰ شد و تا به امروز جرات نکردم آزمایش بدم مجدد میخواستم بدونم با این عدد احتمال بارداری هست یا نه؟

برای آی یو آی فقط قرص کلومیفن استفاده کردم و هیچ آمپول و داروی دیگه استفاده نکردم.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
احتمال حاملگی شما پایین است. بهتر است آزمایش خون بارداری خود را با فاصله حداقل دو هفته از آزمایش قبلی تکرار نمایید.

تجربه شما

باردار نبودم بعد ۵ روز مجددا آزمایش دادم عدد بتام ۵ شده بود متاسفانه