عدم اعتماد به نفس

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 39 بازدید 1 تبادل تجربه

نمیدونم باید چیکار کنم خیلی دلم میخواد بینیمو عمل کنم و همسرم مخالفه یعنی پولشو نداره و این همش شده دغدغم و چون میدونم که پولی در کار نیست و نمیشه بیشتر عذاب میکشم و همش به خودم میگم وقتی پولشو نداری بهش فکر نکن و نمیشه واقعا دارم افسرده میشم چون بینی گوشتی و بزرگی هم دارم و خیلی هم بهش فکر میکنم چیکار کنم خسته شدم واقعا کاش حداقل پول ندارم اعتماد به نفس بالا داشتم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

هيچ چيز مهم تر از اين نيست كه درباره خودمان چه احساسی داريم و چگونه فكر ميكنيم .خودتو دوست داشته باش .به اين فكر كنيد كه هر انسانی برای خود زيبايي هايی دارد و حتما شما هم زيبايی های خاص خود را داريد .روی نكات مثبت خودتان تمركز كنيد و نسبت به بقيه مسائل بی تفاوت باشيد.به ياد داشته باشيد كه همه انسانها زيبا هستند.خودتان را دوست داشته باشيد ،عاشق خودتان باشيد .

در درون خود بگرديد چه باورهايی نسبت به خودتون داريد ،از خودتان سوال بپرسيد تا باورهای اشتباه را پيدا كنيد ،بعد با باورهای درست جايگزين كنيد .  ،مقايسه نكنيد چون مقايسه نوعی توهين به خود است ،زيرا هر كس در اين جهان خاص و منحصر به فرد است .خودتان را با هر حالت و چهره ايی كه هستيد بپذيريد ،اين مرحله پذيرش خيلی مهم است .تا زمانی كه خودتان را نپذيريد هيچ اتفاقی نمی افتد .خودتان را با هر ظاهر و ويژگی كه داريد بپذيريد و بعد شروع كنيد به دوست داشتن خودتان .روی نكات مثبت خودتان تمركز كنيد .همه موفقيت ها و توانايی های و خصوصيات اخلاقی خودتان را  بنويسيد .قبل از اينكه خودتان را باور كنيد ،خودتان را بشناسيد بدانيد كه چه چيز برای شما بهتر عمل ميكند.

"يک شعار انتخاب كنيد و هر روز برای خودتان تكرار كنيد.با خودتان مهربان باشيد و رفتار منتقدانه را كنار بگذاريد .روابط مثبت برای خودتان ايجاد كنيد ،با كسانی كه برای شما حس خوب دارند ارتباط برقرار كنيد

ورزش كنيد و موسيقی گوش دهيد .

اعتماد به نفس يعنی اينكه كه خودتان را باور كنيد .اعتماد به نفس از درون است .هر گونه افكار منفی كه درباره خود داريد مثل"من خوب نيستم "يا "من زشت هستم "را شناسايی كنيد كه اين افكار از كجا آمده اند ؟توقعات خود را كاهش دهيد.به ايده ها و نظرات خود افتخار كنيد .مهارتهای اجتماعی را در هر كاری كه برايتان لذت بخش است بالا ببريد .شكر گزار باشيد و يک دفترچه تهيه كنيد و هر روز بابت تمام چيزهايی كه داريد شكر كنيد و درآن بنويسيد .

پيشنهادم اين است كه كتاب عزت نفس در ده گام از نشر دانژه را حتما مطالعه كنيد .

                           شاد و موفق باشيد🌷🙏🏻

تجربه شما

اعتماد به نفس کاذب خیلی بده