شیطون بودن کودک و دعوا کردن

سلام. بچه من ۱۰ ماهشه دورو بریا بهش یاد دادن که مو میکشه از این کارش خیلی بدم میاد نه میتونم آدمای دورو برو قانع کنم چون چندین سری بهشون تذکر دادم ولی انگار نه انگار ،،وقتی من با صدای بلند صداش میکنم در حال کشیدن مو دستشو برمیداره ولی باز سری بعد همون کارو میکنه چه رفتاری کنم با این کارها مو کشیدن یک دونشه ،سوال دیگه ای هم دارم میخواستم بپرسم وقتی عصبانی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم بچه بی گناه و اذیت میکنم یک دفعه سرش داد میزنم حتی برای اولین بار یک دونه هم زدمش ،الان خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیتونم جلو خودمو بگیرم خیلی خیلی شیطونه از الان ،میشه کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما همراه خوب نینی سایت. کودک شما در سن اوج تغییرات قرار داره و رفتارها میتونن به مرور کاملا عوض بشن مگر اینکه خود شما اون رفتار رو تقویت کنید.به طور مثال خود فریاد زدن سر کودک هنگامی که در حال کشیدن موهایش ایت هم یک مدل تقویت کردن است بهتر است که در این مواقع اگر این کار را با خود شما انجام داد دستش را بگیرید و بگویید مامان دوست نداره موهاش رو بکشی و بعد بهش بگویید موهام رو ناز کن این شکلی و به اطرافیان قاطعانه بگویید دوست ندارید به کودکتان چنین چیزی را یاد بدهند زیرا این کار باعث شده کودک شما به دیگران صدمه بزند. موفق باشید