پسر شیطون

سلام.پسرم ۲ سال و۳ماهشه خیلی جنب وجوش وفعالیت وانرژی فراوان داره فقط دوست داره بیرون ازخونه باشه لطفا راهنمایم کنید خیلی خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
با توجه به شرايط سني فرزندتون طبيعي هست اين رفتارها رو داشته باشه. شماهم بهتر صبوري بيشتري در تربيت فرزندتون داشته باشيد.در منزل از بازيهاي مختلف از جمله نقاشي و بازي با اسباب بازيهايي كه داره در زمان خاص استفاده بفرماييد.زمان خاص منظور حدود 15 دقيقه در طول روز در يك ساعت مشخص مي باشد.
پرتلاش و صبورباشيد.