نماز خواندن و ناامیدی

سلام من آدم خیلی منطقی و مهربونی هستم از نظر خودم از نظر دیگران با سن کمم همیشه خیرخواه و پخته و عاقل بودم خیلی از اخلاقیات رو همیشه رعایت میکردم از بچگی اما یه مسأله ای همیشه آزارم میده اینکه نماز خون نبودم گاهی میخوندم گاهی نه هر چند همیشه به خدا ایمان داشتمو ازش کمک خواستم ولی یه حس ناامیدی منو از این کار بازداشته غیبت زیاد نمیکنم ولی آدمی نیستم که غیبت و بتونم بزارم کنار و اینکه هیچ وقت دروغگو نبودم و پنهان کار اینقدر که گاهی میگم کاش اینقدر ساده نبودم .هر وقت یه اتفاقی میفته میگم به خاطر اینه که من نماز نمیخونم میشه کمکم کنید تا امیدوار بشم و دوباره نمازامو بخونم و غیبتم نکنم اصلا؟ دلم با خداست آخه.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
همیشه این آیه قرآن را به خاطر داشته باشید که می‌فرماید:« از رحمت خداوند ناامید نشوید». آیه‌ی ۸۷ سوره‌ی یوسف است. این آیه را زیاد بخوانید و به آن توجه کنید.
در نظر داشته باشید که شیطان، انسان را از رحمت و درگاه خداوند ناامید می‌کند چون دشمنِ قسم‌خورده‌ی خداست.
نماز انسان را از گناه دور می‌کند. از نمازتان برای ترک گناهان، کمک بخواهید.
خودِ نمازخواندن، رابطه شما را با خدا نزدیک و صمیمانه می‌کند. آیا اگر شما بخواهید با کسی صمیمی‌تر شوید، با او قطع رابطه می‌کنید؟
نماز بهترین نوع ارتباط و سخن‌گفتن با خداست. درِ خانه‌ی خدا همیشه به روی انسان باز است و خداوند همیشه توبه انسان را می‌پذیرد.
هیچ‌کس نمی‌تواند به اندازه‌ی خداوند دلسوز و خیرخواهِ انسان باشد.
به این صفات زیبای خدا توجه کنید و در نهایت صمیمیت با خدا حرف بزنید و نماز بخوانید. به نماز به‌عنوان یک ارتباط بسیار صمیمانه با بهترین دوست نگاه کنید.
به امام زمان نیز بسیار توسل بجویید. قطعاً این امام بزرگوار دعا و کمک می‌کند.
موفق باشید.