درمان پوکی استخوان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 110 بازدید 1 تبادل تجربه

در سن ۳۴ سالگی و بدون علایم یائسگی زودرس مشخص شده که پوکی شدید در ناحیه لگن دارم

آیا قابل درمان هست یا فقط میشه از پیشروی جلوگیری کرد؟

توصیه شما چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

بهتر است از بدتر شدن پوكی استخوان جلوگيری كنيد

ويتامين ها و مواد معدنی كه دكترتان تجويز نموده مرتب مصرف كنيد

در نوع تغذيه خود تغيير ايجاد كنيد و به متخصص تغذيه مراجعه كنيد

یک ورزش را تحت نظر مربی ويژه و با آگاهی از وضعيتتان شروع كنيد حتما

احتياط های شما ميتواند نقش موثری در بدتر نشدن و جلوگيری از هر آسيبی داشته باشد

تجربه شما

ممنون ولی من جوابمو نگرفتم!

میخواستم بدونم امکان بهبودی هست یا با این کارها فقط میشه از پیشرفت پوکی جلوگیری کرد؟