سلام. استخوان پوکی دارم. چه چیزهایی مصرف کنم؟ الان هفته ای یدونه d3 و روزی یک عدد قرص کلسیم میخورم. آیا کافیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
سن شما برای پوکی استخوان خیلی کم است .
اولا بهتر است بررسی مجدد انجام دهید و ثانیا نمک و نوشابه و چربیهای اشباع مانند روغنهای جامد را از برنامه غذایی حذف کنید. مصرف روزانه سبزیجات و میوه های تازه و شیر و لبنیات کم چرب را به شما توصیه می کنم.