سلام.نوزاد هفت ماهه من شیر خشک مصرف میکند.و موهای خیلی خیلی کم پشتی دارد و بعضی از جاهای سرش بعد از ریزش موهای بدو تولدش هنوز در نیامده و کچل است.چکار کنم؟
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام، ضمن تشکر از طرح این پرسش، در پاسخ باید گفت هدف و وظیفه اصلی انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک، اطلاع رسانی و آموزش در زمینه پیشگیری و کنترل دیابت به تمام افراد جامعه می باشد. توصیه می شود در مورد این سئوال با پزشک متخصص خود مشورت کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان و آگاهی از تاریخ و زمان کلاس های انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 17 و پنجشنبه از 9 الی 13 با شماره 82433-021 داخلی 1 تماس بگیرید. در ضمن شما می توانید با عضویت در کانال تلگرام انجمن به آدرس https://telegram.me/gabric (@gabric) به صورت روزانه اطلاعات مربوط به اصول سبک زندگی سالم برای پیشگیری از دیابت و کنترل قند خون را دریافت نمایید. شما همچنین می توانید با مراجعه به وب سایت انجمن به آدرس www.gabric.ir از آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به کنترل دیابت و نیز فعالیت های انجمن، مطلع شوید. ما در گابریک تلاش می کنیم تا هیچکس به علت نا آگاهی و نا امیدی، دچار عوارض تلخ دیابت نشود.

تجربه شما

پیش یه متخصص پوست و مو خوب ببرش سرش رو با روغن نارگیل و روغن زیتون ماساژ بده ...انشاالله خوب میشه سریع. منم دخترم موهای کم پشتی داشت با گذشت زمان خوب شد به لطف خدا.