رفع خط خنده

من ۲۹ سالمه و خط خنده دارم که خیلی عذابم میده لطفا راهنماییم کنید که چطوری رفعش کنم که بعدها اثرش نره یا اگه رفت عمیق ترشون نکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

برای کم کردن خط خنده از روش های مختلف مانند تزریق ژل لیزرهای جوانسازی و لیفت با نخ استفاده می شود البته مرسوم ترین روش تزریق ژل است ماندگاری ژل در ناحیه خط خنده بین شش ماه الی یک سال است و بعد از حل شدن و از بین رفتن ژل خط خنده به حالت قبل برمیگردد ولی بدتر نمی شود