سلام پسرم سه ماه و ١٤ روزش است اصلا نمیخنده چرا در خواب میخنده اما وقتی باهاش حرف میزنم غان و غون میکنه اما اصلا نمیخنده خیلی نگرانم

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

نگرانیه شما کاملا قابل درکه و ازتون می خوام همونطور که تا الان با دقت به رفتارهای کودکتون توجه کردید ، علایمی که بهتون میگم رو هم چک کنید. اگه نوزاد شما تا 4 ماهگی نخندید اما با شما ارتباط چشمی داشت و به حرکات چشمی و کلامی شما پاسخ می‌داد تقریبا جای نگرانی نیست و ممکنه فقط در مراحل اولیه رشدش اینطوری باشه . اما اگه نخندیدن همراه با علایم دیگه ای باشه باید فورا به روانپزشک و روانشناس کودک مراجعه کنید. بعضی از این علایم شامل: به صدای بلند عکس العمل نشون نمیده، به دست هاش توجهی نمیکنه، به اشیا چنگ نمیزنه، به طرف اسباب بازی دست دراز نمیکنه،اشیا رو به طرف دهنش نمیبره، چشماشو در جهات مختلف حرکت نمیده، با چشماش چیزی رو دنبال نمیکنه، توجهی به چهره های جدید نمیکنه و ... هست، که اگه این علایم رو در نوزادتون مشاهده میکنید پیشنهاد میکنم نوزادتون به صورت حضوری پیش متخصص کودک به طور کامل ارزیابی بشه.

شاد و موفق باشید