درمان کیست لوتئوم در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2626 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و احترام

بنده سی و یک سالمه و هفته دهم بارداری هستم تو سونو هشت هفته گفتن تخمدان چپم یک کیست لوتئوم داره سه میلیمتر و طول سرویکس بیست و نه الان که هفته دهم هستم یک دردی طرف چپ شکمم دارم مثل اینکه یک تیکه سنگ گذاشته باشن که با هر تکونم درد ملایم می گیره و دست میزنم احساس درد می کنم باید چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
کورپوس لوتئوم کیستی است که هورمون پروژسترون را ترشح می کند تا از سقط جنین در بارداری جلوگیری شود. در برخی زنان آن به صورت یک کیست در تخمدان دیده می شود که معمولا در سونوهای  ماه های چهارم و پنجم بارداری خودبه خود از بین می رود و نیاز به درمان دارویی ندارد.
شما باید حدود 2-1 ماه بعد سونو انجام بدهید تا از برطرف شدن یا نشدن کیست مطمئن شوید.
درد شما احتمالا به دلیل دیگری می باشد، این کیست دردناک نیست

تجربه شما

سلام منم این کیست رو دارم یعنی خیالم راحت باشه؟

@a_z_i

سلام.

بله. مشکلی ایجاد نمیکند