بیماری پارانویید و طلاق

یک ساله ازدواج کردم. بچه ندارم. بهترین روانشناس های شهرمون تایید کردن همسرم اختلال پارانویید حاد همبسته داره، گفتن جدا شو و برای مراحل قانونیت محکم و قاطعانه پیش برو، اما مرددم، دوستش دارم، دلم براش میسوزه، طلاق هم مشکلات خاص خودشو داره، همسرم خودش میدونه و فهمیده ک همشکل داره، برخلاف بیماران دیگه که اصلا نمی‌پذیرند بیمارند، این آقا میدونه بیمار و میگه بیام روان پزشک بهم دارو میده، پرونده درست میشه برام فردا همه میگن تو دیوونه ای، تو هم سواستفاده میکنی طلاق میگیری، و از این قبیل حرفا، به هیچ عنوان نه با ملایمت نه با خشونت و تهدید موفق نشدم دکتر ببرم، در کمال ناباوری داره میاد مشاوره های دادگاه و اصرار داره که ما رو آشتی بدن، حتی مشاوره‌ های دادگاه هم میگن ارجاعتون میدیم پزشکی قانونی، مهرتو بگیر و جدا شو فایده نداره، حالا من سوالم اینه درسته ک من شرایط طلاق و حمایت خانواده رو دارم، اما آیا واقعا راهی نیست برای درمان؟ هیچ جور نمیشه حتی با فریب این افراد رو برد تحت درمان؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.همسر شما خودش تمایل به درمان دارد وظاهرا بیماری را درصورت وجود ،پذیرفته است باتوجه به اینکه خودش مسایل راقبول دارد به روانپزشک مراجعه نمایید وفرصت بدهید.