سلام

من پریود نامنظم داشتم که دکتر ال دی داد و من دو تا بسته اش رو مصرف کردم و بسته سوم رو با مشورت ماما نخوردم آخه نمیخوام جلوگیری کنم در حال اقدام برای بارداری هستم، بعد از قطع ال دی الان نزدیک سه ماهه که مصرف نمیکنم هنوز پریود هام دقیق نیست یک ماه سی و پنج روز ماه بعد سی و سه روز این ماهم که نمیدونم سی و پنج میشم یا سی و سه یا حتی زودتر🤔 یا دیرتر.

آیا طبیعیه؟

و اینکه ممکنه بخاطر اثر ال دی باشه که هنوز باردار نشدم؟ اگر اینطوره تا چه زمانی نمیتونم باردار بشم؟

یک سوال دیگم دارم من همیشه بین دو پریودم درد داشتم که نمیدونستم بخاطر چیه ولی بعد از ازدواج متوجه شدم بخاطر ایام تخمک گذاریه میگن موقع تخمک گذاری ترشحات زیاد میشه. من همیشه ترشح دارم اصلا متوجه تغییرش نمیشم و اینکه ممکنه دردی که دارم اصلا مربوط به تخمک گذاری نباشه؟ آخه تقریبا همیشه دو هفته یکم بیشتر قبل از شروع پریودم درد دارم

کسی هست که اصلا موقع تخمک گذاری درد نداشته باشه؟ یا با وجود درد تخمک آزاد نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز سیکل های قاعدگی شما نرمال است وجای نگرانی وجود ندارد  با توجه به سیکل های قاعدگی شما بهتر  است از شب ۱۴ سیکل قاعدگی تا ۲۲ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید اگر بیشتر از ۱۰ روز تاخیر در پریود خود داشتید و باردار نبودید باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا پریود شما منظم شود نه قرص جلوگیری  اگر تا سه ماه آینده باردار نشدید باید از  نظر  تخمک گذاری بررسی شوید موفق باشید.