اثرات سونوگرافی

سلام . من کیست پلی کیستیک داشتم و باردارشدم .دکترم از همون هفته سه که متوجه بارداری شدم هرشب شیاف پروژسترون وهرروز قرص دوفاستون تجویز کرد. تو هفته پنج برای بررسی سلامت جنین که دکتر ببینن توساک هست و بررسی چندقلویی تجویز سونو واژینال داد و دیروز انجام دادم اما دیشب خونریزی کردم وامروز لک بینی دارم. خواستم علت این اتفاق رو بدونم. آیا من کلا نباید سونو واژینال کنم؟ خواستم بدونم باتوجه به ترسم از سونو میتونم بذارم قلب تشکیل بشه و بعد برم سونو بدم؟ اگر بله درهفته چند و چه نوع سونویی خطر کمتر است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سونو ترس ندارد و مشکلی هم ایجاد نمیکند. اگر مشکلی ندارید نیازی به استفاده بی مورد این داروها نداشته اید گاهی تغییرات هورمونی، هماتوم....علت آن است‌. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش