شوهرم آدم عجیبیه.گاهی خیلی دوستم داره و بلافاصله میشه دشمن هفت سرم.سه سال از ازدواجمون میگذره.تو این مدت با پولای من ماشین و خونه خرید به نام خودش.البته حدود یک سوم خونه یا کمی بیشتر از پول من هست.حتی پولای جهیزیه ام هم رفته سر خونه و ما هنوز با وجود کمردرد هر دومون روی زمین می خوابیم! یه دختر دوساله داریم.تا زمانی که هر چی میگه میگم چشم باهام خوبه ولی وقتی بگم نه، لج میکنه.اون بچه آخر و نازنازیه و مدام قهر می کنه.من بچه دومم و خیلی توی خونواده مادرم بهم فشار می آورد.این شد که با وجود اینکه از نظر تحصیلات بالاتر بودم باهاش ازدواج کردم و الان تهرانیم و از خانواده هامون دوریم.من پریروز خیلی خونه تکونی کردم و شب که خوابیدم دیدم همه جام درد میکنه و بهم فشار اومده بود.اونوقت صبح بلند شده و میگه چرا کلاهمو نشستی؟ یالا همین الان بشورش! منم بهش گفتم به نظرم تمیز بود. ولی قبول نکرد گفت اگر شستمش کثیف بود، طلاقت میدم!بعد سر خیس بودن دمپایی دستشویی غر زد و حاضر نشد جورابشو دربیاره.آخه من دخترمو که میشورم مجبورم دمپایی رو آب بکشم.بعد دید پایه صندلی ترک خورده و گفت پس دیگه مبل و سرویس خواب نمی خرم.اینجوری میخوای ازشون نگهداری کنی؟ منم گفتم به خاطر اینکه ممکنه وسیله ای خراب بشه، کسی از خریدنشون نمی گذره،وگرنه هیچی نباید خرید.خلاصه کلی غرغر جورواجور کرد و منم همه جام درد می کرد و افسردگیم هم شدید شد و چون حرف زشت بهم میزد به قدری گریه کردم که دیگه بند نمی اومد.اونوقت به جای معذرت خواهی بدتر بی مهری کرد و لج کرد که دکتر نمی برمت و بایدبا برادرت بری و.... منم گفتم نه میخوام همینجا برم دکتر.خونواده خودش برای همه دکتر رفتنهاشون میان تهران پیش ما.اون وقت من پاشم برم اهواز؟ اونم تو این هوای گرم؟بعد هم که فهمید قرار رفتن با برادرمو کنسل کردم گفت پس هر چی دیدی از چشم خودت دیدی.و دیگه باهام حرف نزد.بدون خداحافظی بلند شد رفت و پول دکتر هم بهم نداد. حالا مدتیه تو این فکرم که خونه و ماشینو بفروشیم و حداقل پولامونو از هم جدا کنیم تا نخوردتشون.نمیدونم چطور باید باهاش برخورد کنم ، تا زندگی بهتری داشته باشیم. شاید هم جدا بشم بهتر باشه و بتونم با یک مرد مهربونتر ازدواج کنم... البته من از اولش هم خواستگار خوب نداشتم...
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز سن خودتان وهمسرتان را ننوشتید .رفتاری که بین شما وهمسرتان هست بیشتر شبیه لجبازیست تا زندگی زناشویی وقتی دونفر باهم ازدواج میکنند وتشکیل خانواده میدهند ینی به یک بلوغ فکری رسیده اند وقتی صاحب فرزند میشوند ونقش پدر ومادر را ایفا میکنند ینی وظایف ومسئولیت هایشان دوچندان میشود اگر پیامتان را بخوانید متوجه میشوید که هیچ حرمتی برای همدیگر قائل نیستید( پولامونو جدا کنیم تا نخوردشون!!) با داشتن یک فرزند دوساله خیلی راحت حرف از جدایی میزنید .خودتان را قبول ندارید واعتماد بنفستان پایین است(نداشتن خواستگار خوب) رفتار همسرتان هم به نوعی لجبازی است ( پول ندادن ودکتر نبردن و...) اینکه چه رفتاری بکنید تا زندگی بهتری داشته باشید جوابش فقط مهربانی وخوش برخورد بودن شماست. سعی کنید با همسرتان دوست باشید با او لج نکنید وقتی عصبانیست بحث نکنید .وقتی از دست او دلخور هستید در عصبانیت چیزی نگویید وقتی از نظر روحی ارام بودید وهمسرتان هم در وضعیت روحی مناسبی هست بگید .سعی کنید همیشه خوشرو وخوش برخورد باشید به عنوان یک زن شما هم نیاز به توجه واحترام از طرف ایشان دارید لکن اگر بلد نیست به او یاد دهید. با مهربانی کردن به او مهربانی را یاد دهید.ایشان همسر و پدر فرزند شماست به او احترام بگذارید تا احترام گذاشتن را یادبگیرد سعی کنید روابط زناشویی خوبی داشته باشید و به این فکر نکنید چون موقعیت مناسبی نداشتید مجبور شدید با ایشان ازدواج کنید .