برقراری رابطه زناشویی بلافاصله بعد از دعوا

سلام. منو همسرم وقتی سر یه موضوع اختلاف پیدا میکنیم یا به هر دلیلی دعوامون میشه و کشمکش پیدا میکنیم اکثرا همسرم برای حل اون موضوع منو بغل و یا رابطه جنسی برقرار میکنه و اینجوری سعی میکنه دلجویی کنه اون مطلب شاید حل نشه اما رفتار ما باهم خوب و عالی میشه برام سواله چرا این کارو میکنه؟ من باید به جنگیدن ادامه بدم یا کوتاه بیام و به روش اون برم جلو ؟ دلیل این رفتارش رو میپرسم میگه حسم اینجوری شد در حالی که یک ساعت پیش دشمن هم بودیم خیلی برام مجهوله علتش چیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .ببینید اصطلاح جنگیدن در روابط زناشویی اصلا معنایی ندارد چون رابطه زناشویی یک رابطه مبتنی بر عشق است .اینکه الگوی ارتباطی شما دو نفر با هم اینگونه باشد که همواره بعد از اختلاف ،رابطه جنسی برقرار کنید این خوب نیست .اگر یک یا دو بار به طور اتفاقی پیش بیاد اشکالی ندارد ولی اگر همیشه اینطور باشد کم کم این تبدیل به یک الگو شده و آن وقت به طور ناخودآگاه برای رابطه جنسی با هم دعوا می کنید و یا برای حل مشکلات تون با هم رابطه برقرار می کنید .اینطوری مشکل حل نمی شود .برای حل مشکل لازم است باهم صحبت کنید .البته توجه داشته باشید در رابطه زناشویی اساسا دعوا جایگاهی ندارد .زن و شوهر باید یاد بگیرند نیازها و خواسته یشان را بدون دعوا با هم مطرح کنند .ببینید ما مجبور به زندگی با همسرمان نیستیم و رابطه ازدواجی نیز زندان ابد نیست .ما خودمان انتخاب کردیم که با فردی ازدواج کنیم و بعد هر روز خودمان انتخاب می کنیم که به این رابطه ادامه دهیم .پس دلیلی برای دعوا کردن وجود ندارد زیرا اگر این رابطه مطابق با میل ما نیست که خب می توانیم به آن ادامه ندهیم و اگر مطابق با میل ما هست باید توجه داشته باشیم طرف مقابل ما یک انسان است و ما نمی توانیم او را تغییر دهیم .گاهی ما بجای بیان خواسته یمان به شخصیت طرف مقابل حمله می کنیم او را توبیخ و سرزنش می کنیم هیچکدام از  این رفتارها فایده ای ندارد و فقط اوضاع را بدتر می کند  .توصیه می کنم دو کتاب ازدواج بدون شکست و هشت درس برای روابط زناشویی بهتر که هر دو نوشته ویلیام گلاسر و ترجمه دکتر صاحبی است را مطالعه کنید .