با سلام و خسته نباشید

من در دانشگاه با یکی از همکلاسی هام رفیق شدم اونطوری که الان صمیمی تر شدیم متوجه شدم نماز نمیخونه یعنی زیر زبونش کشیدم گفت همیشه نماز میخونده ولی یک اتفاقی در زندگیش باعث بی نمازیش شده من حدس میزنم شاید بخاطر مرگ همزمان مادر و پدرش در تصادف باشه شایدم اینکه خودش هم تصادف کرده و پاشو پلاتین گذاشته و خیلی اذیت شده (و در مورد این دو موضوع هم اصلا دوست نداره حرف بزنه میگه ولش کن یا یک بار دیگه هم گفت دوست ندارم در موردش حرف بزنم) ولی دختر بسیار خوبی در شهرشون هم مانتویی میگرده ولی وقتی اومد دانشگاه شهر ما در دانشگاه چادر میپوشه

حتی اگه نماز هم نخواد بخونه به احترام من میاد مسجد و صبر میکنه نمازم تموم بشه

استعدادشو داره نمیدونم چیکار کنم که بازم شروع کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام. ممنون
البته این‌طور مسائل باید ریشه‌یابی شوند. اما شما درباره آثار خوبِ نماز‌خواندن با ایشان صحبت کنید.
ممکن است حضور در جمع نمازگزاران و آمدن به مسجد باعث تشویق ایشان شود. ​​​​​
سعی کنید نماز را در حضور ایشان بخوانید.
اما اگر نماز نخواند، شما دیگر وظیفه‌ای ندارید. فقط برای او دعا کنید.