نماز نخواندن

72 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من دو ساله نماز نمیخونم.

قبلش هم مثلا یک ماه میخوندم چند ماه نمی خوندم دوباره.

امکان اینکه قضاهاشم بخونم ندارم و خیلی سخته و طول میکشه. با خمس، زکات یا توبه حل میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت مرد شغل ارایشگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
​​​چیزی جای نماز قضا را نمی‌گیرد. باید توبه کنید و قضای نمازها را بجا آورید.
اگر وقتتان کم است به مرور زمان انجام دهید. هر روز به مقداری که می توانید بخوانید. مهم نیست چقدر طول می‌کشد.این مهم است که قضا کنید.
موفق باشید و خداوند توفیقتان دهد.
​​​​

تجربه شما

متاسفانه این یکی از بدترین مشاوره هاست که داده میشه. ترس از مذهب و خدا تنها با افزایش استرس میشه . پرستش خدا فقط باید به منظور آرامش روان باشه نه اینکه احساس عذاب وجدان رو در شخص ایجاد بکنه . دوست عزیز تنها با آرامش و برای دل خودتون نماز بخونید . حتا لازم نیست اگه نمیخونید به کسی بگید .