علت درد زانو

55 بازدید 1 تبادل تجربه

آرتروز شدید ساییدگی زانو اینارو داروهایی به نام ویتامین Dوکلسیم میخوره الان زیر زانوی پای راستش یک جوری میگیره که با هرده دقیقه وایسادن باید بنشینه میشه مشکلش رو بهمون بگید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۷سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
چند ساله هستند و اینکه آیا تا به حال پیش یک ارتوپد و متخصص زانو مراجعه کرده اید یا نه؟

تجربه شما

سلام ممنون از پاسختون!

۴۷سال دارند و دکتر رفتن ولی همشون بهش گفتن پیر شدی و ارتروز و ساییدگیه که درد میکنه پاتون باید پیاده روی کنید و سعی کنید وزن تونو کم کنید ولی بنده خدا از درد شدید نمیتونه پیاده روی کنه و وزنشم عذا خوردنشو کم کرده تو خونه نشسته ورزش میکنه باز هیچ تاثیری نداره بالاتنه ایشون چاقه و پایین تنشون لاعر