تاثیر قرص هیدروکسی زین بر آنریمهای کبدی

سلام‌ من‌ مدتیه که قرص هیدروکسی زین ۱۰! برای خارش بدن استفاده می ولی از طرفی هم‌ به علت استفاده زیاد مسکن بخاطر میگرن آنزیمهای کبدیم کمی بالا رفته حالا سوال من اینه که آیا مصرف هیدروکسی زین آنزیمهای کبدی رو‌‌ بالاتر نمیبره؟ چون‌ هرشب باید بخورم

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۱ جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

با سلام. این دارو در بیماری های کبدی باید با احتیاط مصرف شود.
ضمن اینکه این دارو اگر با برخی داروهای موثر بر سیستم اعصاب مصرف شود، اثر آنها را کم میکند.
در رابطه با مصرف این دارو با پزشک خود مشورت کنید.