سلام. من آزمایش دادم و بالا بودن آنزیمهای کبدی ام ( ast:135 و alt:156 ) مشخص شد. دکتر برام آزمایشهای دیگه ای نوشت که تشخیص علت باشه. انجام دادم آزمایش ها رو ولی چون نمونه خون ها باید فرستاده میشد تهران جوابش تا 10 روز دیگه میاد. هر چی از دکتر پرسیدم چه اتفاقی ممکنه واسم پیش بیاد و چه مشکلی امکان داره داشته باشم جوابی بهم نداد من خیلی نگرانم. لطفا بهم بگید ممکنه چه مشکلی داشته باشم؟ من چاقم و چشم هام کمی زرده. غیر از این هیچ علائم دیگه ای ندارم. لطفا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام
علل و تشخیص افتراقی بالا رفتن آنزیمهای کبد متعدد هستند که نیازمند آزمایشات تخصصی و ct scan شکم است.

تجربه شما

تمام آزمایشاتم نرمال بود و سونوگرافی هم نرمال بود..نمیدونم علت بالا بودن آنزیم هام چیه ؟؟واسه شنبه نوبت آزمایش دارم ان شاالله که آنزیم هام پایینتر اومده باشه..ورزش سبک و رژیم لاغری نیم کیلو در هفته رو دارم.. داروی گیاهی مصرف میکنم.. و الان حال عمومیم بسیار بهتره خداروشکر.