نجس شدن لوازم منزل

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 116 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام خسته نباشید. باعرض معذرت دیشب دخترکوچولوم بدون اینکه من بفهمم شلوارشو خیس کرده تو دستشویی، نتونسته طاقت بیاره تاشلوارشو دربیاره بعدش ترسیده به من بگه و همونجوری اومده و اومد کنارمن رو تشک دراز کشید که یک دفعه متوجه خیسی شلوارش شدم بعد از اون بردمش شستمش و شلوارشو عوض کردم دیدم خیسیش رو تشک و لحاف هستش. اونارو هم عوض کردم و شستم، ولی همش فکر میکنم از اونجایی که قدم زده اومده تا روی تشک نجس شده. البته خیسی احساس نکردم ولی همش فکر میکنم موکت و روفرشی که انداختم رو فرش نجس شدن. میشه راهنماییم کنین خواهش میکنم؟خیلی ممنون ببخشید طولانی شد.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
هرجا که مطمئن هستید نجس است باید آبکشی شود. اما جایی را که شک دارید نجس شده یا نه، اگر احتمال می‌دهید نجس شده، تحقیق کنید و اگر دیدید نجس نیست، لازم نیست آب بکشید. پاک است.

تجربه شما

خیلی ممنون ازراهنماییتون.ولی کمی گیج شدم.لحاف رو که مطمئن بودم خیس شده روی تشک هم هر چقددست کشیدم خیسی حس نکردم ولی بارم بنا بر احتیاط شستم..حالا روفرشی و موکت،من از همونجا که دخترم اومده بود بازم همراهش برای بردن به حموم رفتم.خیسی احساس نکردم.ولی همه جاشو به دقت هم بررسی نکردم.ممکنه نجس شده باشه و نفهمم یا اینکه اگه شک کردم بنا رو بزارم به پاک بودن؟چون نمازخونده میشه میترسم.خیلی ممنون

@درهم

سلام

اینکه دست زدید و دیدید خیس نیست کافی است. لازم نبود تشک را بنابر احتیاط بشورید. همان چیزها یا جاهایی که یقین داشتید نجس است فقط همان‌ها را بشویید. بیشتر از این نیاز نیست.

اگر شک کردید بله بنا را بر پاک بودن بگذارید.