ذخیره بودن تعدادی مخاطب دختر در گوشی همسرم

سلام. چند مدت پیش خیلی اتفاقی گوشی همسرم رو دیدم که چند مخاطب خانوم در تلگرام ذخیره کردن من خیلی ناراحت شدم و چون مهمان داشتیم و من نمیخواستم جلو مهمون دعوا و یا حتی صحبتی راجع به این قضیه بشه فقط به همسرم پیام دادم که این مخاطبین خانوم تو تلگرام شما چی میخوان؟ همسرم همون موقع تلگرامشون رو حذف کردن و چون مهمانمون چند روزی بود من ظاهرا این قضیه رو فراموش کردم .تا اینکه دیشب دیدم تو واتساپ یک مخاطب ذخیره کرده به اسم یکی از همکاراش که آقا هستن ولی پروفایل این مخاطب دخترونه بود با خط خودم تماس گرفتم یک خانوم بود .چندین مورد کوچولوی دیگه هم تو این یکسال و نیم ازدواجمون پیش آمد که من اونا رو فاکتور گرفتم.نمیدونم چه رفتاری با همسرم کنم چطور این قضیه رو بازش کنم. اعتمادم سلب شده و خود همسرم باعث شد من گوشیش رو چک کنم . در ضمن ما زندگیمون آرام و نرمال. مشکل خاصی نداریم و با هم تو رابطه هم مشکلی نداریم.لطفا راهنمایی کنید نمیخوام با رفتار نابجا آبروی همسرم رو تو خانواده ببرم ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
نگرانی شما رو‌ درک میکنم خوشحالم که خیلی با درایت و‌ بدون شتابزدگی عمل کردید و دنبال راه حل درست هستید.
نکته ی اول این هستش که احترام به حریم خصوصی در بین زوجها بسیار مهم هستش و ما اجازه نداریم گوشیه همسرمون رو چک کنیم چرا که وسیله ی شخصی ایشونه و در واقع تجاوز به حریم شخصیشون هستش. این کار به هر دوی شما آسیب میرسونه چرا که شما دائما نگران هستید و آرامشتون رو از دست میدید و با حساسیت بیشتر همسرتون رو به سمت پنهان کاری سوق میدید.
نکته دوم این هستش که مشکل رو بین خودتون حل کنید و پای خانواده هارو به مسایل خصوصیتون باز نکنید طبق همون نکته ای که خودتون در آخر حرفتون بهش اشاره کردید. در صورتیکه از پس حل مشکل برنیومدید کمک تخصصی بگیرید.
کاری که زوجها باید انجام بدن این هستش که وقتی از چیزی ناراحت میشن راجع به اون با همسرشون صحبت کنن. صحبت کردن در شرایطی مناسب، بدون قضاوت و کنایه؛ تا مشکل بینتون شفاف سازی بشه از احساستون و ناراحتیتون به ایشون بگید و صحبتهای ایشون رو بشنوید. و در نهایت خواسته هاتون رو بهم بگید.
اگر با صحبت دو نفره نتونستید مشکل رو حل کنید حتما به زوج درمانگر مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشید.