سلام

من یک دختر سه سال و چهارماهه دارم و دوست دارم بدونم چطور میتونم تشخیص بدهم که آیا ضریب هوشیه او بالاست یا معمولی و چطور میتوانم او را استعداد یابی کنم ؟

من اینطور برداشت میکنم که نسبت به سنش خیلی بیشتر میفهمه و حافظه ی خوبی داره نمیدونم توو این سن حافظه ی

کودکان تا چه مدت موندگاری داره مثلا خاطراتی که حدودا یک سال پیش اتفاق افتاده یادش هست و تعریف میکنه یادگیریش هم خیلی خوبه مثلا زبان که خودم باهاش کارمیکنم خیلی زود یاد میگیره پازل زود میچینه کار با لپ تاپ و گوشی و سریع یاد میگیره شعر زود یاد میگیره از این قبیل کارها

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

یک سوال دیگه من باردار هستم پنج ماهه و دخترم خیلی حساسه روی من و پدرش و خیلی حسادت میکنه میخواستم ببینم با دنیا اومدن اون دخترم چکار میتوانم بکنم از حساسیتش کم شه چون بعضی وقتا میگه من نی نی تو دوست ندارم بندازش دور تازه هنوز به دنیا نیومده به نظر شما اگر روزی چند ساعت بزارمش مهد کودک خوبه یا نه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

بیشتر ازینکه درگیر این مسیله شوید که از لحاظ عددی به نمره هوشبهر فرزندتان پی ببرید به دنبال این باشید که همراهی اش کنید تا علاقمندیهایش را کشف کند و انها را دنبال کند و این به هیچ عنوان کار سختی نیست، مثلا وقتی میخواهید بفهمید که کودکتان علاقه به موسیقی دارد و یا اینکه به چه سازی علاقه دارد باید او را به کنسرت های مختلف و تکنوازی سازهای مختلف ببرید و بعد به صورت موقت در کلاسی که اظهار علاقه میکند بگذارید تا مشخص شود میتواند ان فعالیت را دنبال کند یا نه، و هوشمندانه در تغییر مسیرهایش یاریش کنید. بنابراین با دقت بر روی فعالیت هایی که روزانه دنبال میکند یا در موردش حرف میزند میتوانید همراهی اش کنید و نگاه وسواس گونه خود را از روی تعیین سطح هوشی او بردارید. در مورد ورود فرزند دوم با دادن مسیولیت و خواستن کمک ازش میتونید حس همکاریش رو فعال کنید تا از فاز حسادت بیرون بیاد و گفتن جملاتی مثل اینکه خوش به حالش که خواهر مهربونی مثل تو داره یا ازین دست حرفها

به خاطرات کودکی خودش بپردازید که چقدر منتظر ورودش بودید و چه حیف که خواهر بزرگتری نداشته تا شما را همراهی کند