درمان اسهال گوارشی نوزاد

دخترم از اول که به دنیا امده اسهال دارد شیر خشک کمکی دادن داخل مدفوع دانه هضم نشده داشت عوض کردن پپتی دادن اسهال شد میخورد سریع دفع میکرد شیر خشک آ ال 110 دادن خوب بود تا یک ماه خودم همه چی به غیر از شیر میخوردم خوب بود بعد از یک ماه بهم ریخت میخورد بعد از 3 ساعت دفع میکرد توش دانه های سفید باز بود و شل بود مدفوع الان نیم کیلو کم کرده گفتن غذا کمکی بده با رژیم لبنیات و گوشت گاو برای خودم شیر خودم کمه گشنه میمونه الان نمیدونم غذا چی بخورم اسهال نشه؟ دکتر گوارش برا بچم نکردیم و کیدی لاکت داده

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اگر این موضوع باعث وزن نگرفتن شیرخوار شما شده حتما نیاز به بررسی جدی داره. به پزشکتان مراجعه مجدد داشته باشید.