سلام من سه روزه که عمل سزارین کردم دقیقا از روز عملم تا الان مدفوع خمیری به رنگ تیره دارم هیچ ماده دارویی یا غذایی ملینی ام بعد عمل نخوردم تا به امروزم مشکل گوارشی خاصی نداشتم میخواستم بدونم طبیعیه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله طبیعی است  وجای نگرانی وجود ندارد بهتر است رژیم غذایی ملین داشته باشید تا دچار یبوست نشوید موفق باشید.