ضرورت انجام آمینوسنتز

سلام من هفته ۱۳ بارداریم با NT=۲ جواب آزمایش خونم سندروم را مثبت زده بود و دکتر برام آمینو نوشته میشه بفرمایید چقدر احتمال داره بچه سالم باشه و درصد ریسک کجا نوشته شده و جواب چقدر طول میکشه آماده  بشه سن خودم ۲۹ سال با شوهرم فامیل نیستیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ریسک سندرم  داون در داخل آزمایش با ثبت نمودار آن قید شده است اگر ریسک سندرم داون در آزمایش شما بالا است بهتر است آزمایش سل فری انجام بدهید که عوارض این آزمایش خون کمتر از آمنیوسنتز می باشد موفق باشید