سل فری یا آمینوسنتز؟

سل فری بهتره یا آمینوسنتز ؟نتیجه کدوم یکی قابل قبولتره و اینکه چقدر زمانبر هستن یعنی اگر سل فری انجام بدیم زمان رو برای آمینوسنتز با توجه به نزدیکی به تعطیلات سال نو از دست نمیدیم

من در هفته ۱۲ و پنج روز هستم که دوبار سونو ان تی انجام دادم اولی ۲/۹۵ و دومی ۳/۳۳ بود. نتیجه آزمایش غربالگری باتوجه به ان تی احتمال خطر داشت ولی دکتر آزمایشگاه گفتن هورمون ها مشکلی نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باعددNT ذکر شده،حتما آمنیوسنتز توصیه میشود.