سلام من الان نزدیک سه ماهه ازدواج کردم دیروز خواهرشوهرم شام صداکرده بود شوهرم اومد خونه گفتش آماده شو الآن میام وقتی اومد من هنوز آماده نبودم بعد اینکه سوار ماشین شدیم غر زد که دیر و اینا. خلاصه رفتیم دنبال داداشش با زنش باهم رفتیم خونه آبجیش وقتی داشتیم برمیگشتیم مادرشوهرم داشت حرف میزد باهام چون من سمت باند بودم نمی شنیدم به شوهرم گفتم میشه یه کم کمش کنی با لحن تندی پیشه همه برگشت گفت واسه چی منم گفتم داریم حرف میزنیم پوف کرد و با حرص صداشو کم کرد اونارو رسوندیم اومدیم خونه گفت چته باز قیافه گرفتی منم گفتم اخلاق خوبت واسه بقیه است اخلاق گندتو میاری واسه من گفت شروع نکن اعصاب ندارم منم گفتم تو هیچ موقع اعصاب نداری برگشت گفت همینی که هست.  دیگه حرفی نزدیم وقتی خواستیم بخوابیم تو تلگرام داشت داستان میخوند منم گفتم میشه حرف بزنیم گفت بگو ولی هنوز سرش تو گوشی بود منم خوشم نمیاد وقتی دارم باهاش حرف میزنم سرش تو گوشی باشه .گذاشتم یه پنج دقیقه گذشت پشتمو کردم بهش گفتم حتما گوشیت از حرفای من واجب تر اونم گفت دو ساعته دارم میگم بگو فکتو باز نمیکنی. که خداشاهده وقتی نامزد بودیم میخواستم باهاش حرف بزنم منو بغل میکرد گوشی رو میزاشت کنار به حرفام گوش میداد خیلی دلم گرفت ازش تا دو ساعت گریه کردم خوابم برد میگید چیکارکنم از اون موقعی که ازدواج کردیم اینطورشده ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
خوب بود به سن همسرتون هم اشاره میکردید. اول رابطه به دلیل تازگی ای که داره هیجانات بالاست و بعد از مدتی هیجان کاذب فروکش میکنه و این کاملا طبیعیه. مهارتهای ارتباطی جز مهمی از زندگی زناشوییه که متاسفانه خیلی از افراد باهاش آشنایی کافی ندارن. این که میگید بعد از ازدواج همسرتون تغییر کرده نیاز به مرور اتفاقاتی داره که شاید منجر به این تغییرات شده باشه یا صرفا فروکش هیجان کاذب باشه یا وابسته به سن شما باشه یا خیلی دلایل دیگه.
زمان مناسب برای صحبت کردن همسران خیلی مهمه و این زمان باید وقتی باشه که هر دو در آرامش هستید و فعالیت خاصی انجام نمیدید در این صورت بدون قضاوت یا متهم کردن همدیگه در مورد مشکلات باهم صحبت کنید و راهکار بدید و از انتظارات و خواستهاتون بگید و انتظارات و خواسته های همسرتون رو بشنوید و شنونده ی خوب و گوینده ی خوب بودن رو یاد بگیرید. حرف همدیگرو قطع نکنید و پیش داوری از حرف همدیگه نداشته باشید. توجه داشته باشید که قهر کردن راه حل مساله نیست و در دراز مدت خودش به یک مساله تبدیل میشه.
کمک گرفتن از زوج درمانگر در رسیدن به هدف میتونه خیلی کمک کننده باشه.
شاد و پیروز باشید.