عوض شدن احساسات بعد از زایمان

شوهرم رفتارش خیلی عوض شده خیلی بی توجه، بی فکر، بی ملاحظه، پرخاشگر و بی حیا شده

و هیچ حد و مرزی دیگه برای کلمات و رفتارش نداره

من خیلی تلاش میکنم اوضاع و بهتر کنم اما روز به روز رابطمون داره خراب تر میشه

تا جایی که دیگه حسی بهش ندارم

و از اینکه مجبورم تحملش کنم عذاب میکشم

این درحالیه که قبل زایمانم تقریبا عاشقش بودم و بدون اون نمیتونستم

الان فقط دوست دارم جایی باشم که اون نباشه

چیکار کنم؟؟

تو روخدا راهنماییم کنید دوست ندارم زندگیم از هم بپاشه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ایشون مخالف بچه دار شدن بودن؛ یا اینکه رفتار شما تغییر کرده و الان تمرکز عشق و محبت شما شده بچه که اینو شوهرتون حس میکنه .
البته کمی تغییر خلق برای خانم بعد از زایمان عادی هست برای حل این مشکل بهترین کار صحبت کردن و مطرح کردن این که با رفتارهای همسرتون شما دلسرد شده اید شاید ایشون هم حرفهایی برای گقتن داشته باشن