رابطه با فردی که بدبین است

سلام خسته نباشین

من با یک نفر آشنا شدم و با هم حدود یک سال ارتباط داریم من خیلی بهشون وابسته شدم

اما به دلیل اینکه خودشون در گذشته رابطه خوب و ناتمامی رو با کسی داشتن(دختره ول کرد رفت )و در مورد گذشته  من هم چیزای خوبی نشنیدن نسبت بهم خیلی شکاکن

همیشه باید توضیح بدم با کی میرم و با کی میام و چیکار میکنم باید حتما یک جوری ثابت کنم که دارم بهش راست میگم

در بقیه موارد واقعا خوبن یعنی عالین

چون دوستش دارم دوست دارم رابطم باهاش خوب بشه میشه راهنماییم کنین و بگین چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیزم سلام، فرمودید که شما وابسته شدید. آیا منظورتون این هست که این علاقه یک طرفه هست ؟ اگر اینطوره معنی ارتباط متقابل بین شما وجود نداره و این صحیح نیست. اگر هردوی شما در حال حاضر به یکدیگر علاقه دارید باید سعی در ایجاد فضای امن در رابطه بکنید و از ایجاد شک و شبهه برای همدیگر بپرهیزید تا به نقطه ی شناخت و اطمینان از یکدیگر برسید. معمولا این مدت نباید بیشتر از شش ماه به طول بینجامد و اگر بعد از شش ماه هنوز در رابطه به طور مکرر شک وجود دارد بهتر است به انتخابتان جدی تر فکر کنید. منظور شما از اینکه گفتید از گذشته ی شما چیزهای خوبی نشنیدند چی هستش؟ اگر اون مسایل تاثیری در زندگی فعلی شما ندارند و کاملا تمام شده هستند این انتخاب به عهده شریک عاطفی شما هست که با علم به دانستن تجربیات قبلی زندگی شخصی شما ایا تمایل دارند رابطه ای بدون حس کنترل و آزار با شما داشته باشد یا خیر؟ اگر ایشان به شما علاقه مند باشد و واقعا قصد صدمه زدن به شما را نداشته باشد و خود شما هم ایشان را دوست داشته باشید و عملی که سوتفاهم برانگیز باشد انجام ندهید میتوانید با صحبت کردن درباره ویژگی های اخلاقی خود، انتظارات شفافتان از یکدیگر در رابطه و دیدن نقاط تفاهم یا اختلاف همدیگر به نقطه ی مناسبی برای ادامه ی رابطه برسید. در غیر این صورت لطفا از موضع ضعف بیرون آمده و خیلی قاطعانه به ایشان بگویید رفتار شما بر‌ مبنای علاقه و صراحت است اگر این موضوع برایشان پذیرفته نیست بهتر است بیشتر به همدیگر آسیب نزده و برای رابطه تصمیم به پایان بگیرید. موفق باشید