ناامیدی و بی حوصلگی

سلام. خسته نباشید

من امسال کنکور دادم و خدارو شکر قبول شدم ولی ورودی بهمن ماه هستم

این چند ماهه کلاً بیکار تو خونه هستم و اصلاً جایی هم نمیرم حتی تا دم در خونه خیلی پَکَرم و بی حوصلم با اینکه بیکارم ولی حوصله هیچ کس و هیچ کاری و ندارم اصلا امیدی ندارم که بخاطرش دلم خوش باشه و به جنب و جوش بیفتم.

خواستم منو راهنماییم کنید و کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دختر عزیز دانشجو سلام. قبول شدن در کنکور را به شما تبریگ میگویم. استراحت کردن و داشتن اوغات فراغت بعد از یک دوره پر استرس کنکوری چندان بد هم به نظر نمیرسد علاوه بر اینکه بعد از یک دوره شلوغ، ذهن فرصتی پیدا میکند تا به موضوعاتی که در پستوی ذهن وجود داشته و قبلا به دلیل مشغله فرصت پرداختن به آنها را نداشته بپردازد. اگر برای ورود به رشته ای که در آن قبول شدید مطمئن هستی در فرصتی که تا شروع شدن دانشگاه داری برای بررسی علت احوالات این روزهای خود به افکار موجود در ذهن مراجعه کن و ببین که در پستوی ذهنت چه چیزی باعث نارضایتی از اوضاع فعلی شده است؟ خود را بازبینی کن و لیستی از نارضایتی ها و رضایتهای خود درست کن : دوستانم را چه کسانی تشکیل میدهند ؟ به چه موسیقی هایی گوش میکنم ؟ روابطم با اعضای خانواده چطور است؟ چه جایگاهی برای خودم در زندگی تصور میکنم ؟ چه برنامه ای برای تحصیل ، یافتن شغل و یاد گرفتن مهارت در آینده نزدیک داری؟ بعد از آن از قدمهای کوچک عملی برای نظم دادن به ذهنت استفاده کن و اگر باز هم احوالات به همین روال ادامه داشت از یک مشاور حضوری کمک بگیر. موفق باشی