مسابقه ندادن کودک و اضطراب

 سلام خانم دکتر فرشته یاقوتی عزیز ممنون كه با حوصله و محبت ميخونيد و جواب ميديد

سبک شخصيتی پسرم حساس، آرام ،بسيار مهربان و بسيار مسولئیت پذير

راجب مسابقه امروز خودش اظهار كرد از مسابقه خوشش نمياد چون ممكن هست بازنده بشه!

يا وقتی با خواهرش مسابقه ميذاره اگه در حال باختن باشه كلا اظهار ميكنه كه ابدا مسابقه نميده ! و اصلا خوشش نمياد و....

فكر كنم مشكل استرس رو كلا داره ! چون ديكته هاش رو كلا ٢٠ نميگيره! هميشه ١٩/٥ و غلطش هم جا انداختن يک حرف از كلمه هست

مثلا خواندن رو مينويسه خوادن!

دوستان خيلی زيادی نداره ولی تقريبا با همه كنار مياد

خجالتی هم نيست اصلا!

پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

با سلام.
مادر عزیز ممنونم از اگاهی و توجه شما به تمام مسایل فرزندانتان.
درود بر شما.
توصیه به مراجعه به یک روان شناس کودک برای ارزیابی این اضطراب و درمان ان میکنم.
شاد و سربلند باشید.