سلام وقتتون بخیر

 مادر من به علت کمبود جا ماشین لباسشویی که برای جهیزیه خواهرم خریده بود و گذاشت خونه مادرش تا موقع جهیزیه بردن برن اونم بردارن حالا به اختلاف خوردن و دایی و زن داییم نذاشتن ماشین لباسشویی و از خونه مادربزرگم برداریم چون مامانم یک وام خونگی پیش زن داییم داره اونم گفته باید یک چک بدین تا من بذارم ماشین و ببرید حالا مامانم رفته شکایت کرده میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم چون سه هفته دیگه عروسی خواهرمه و مسلما تا اون موقع باید لباسشویی تو‌ خونش باشه چقدر طول میکشه تا قاضی حکم بده که لباسشویی رو‌ بیارن کار اونا خیانت در امانت بوده و‌ چون خونه مادربزرگم بوده شنیدیم که قاضی به داییم کاری نداره و حکم رو برای مادربزرگم صادر میکنه گفتن حکم خیانت در امانت زندان داره درسته؟ یعنی قاضی میاد یک پیرزن هفتاد ساله رو بندازه زندان؟؟

به نظر شما حکم این پرونده چیه؟

ممنون‌ میشم‌ کامل راهنماییم کنید ما پدر نداریم و مامانمم نمیتونه باز لباسشویی و بخره تو این گرونی خواهرم از استرس هر شب تب و لرز داره و هذیون میگه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

اثبات جرم خیانت در امانت مستلزم احراز سوء نیت و عنصر معنوی جرم و انتساب آن به متهم است و اینکه چه زمانی حکم مذکور صادر شود مستلزم طی تشریفات قانونی و مراحل صدور کیفرخواست و ارسال پرونده از دادسرا به دادگاه دارد که به طبع زمانبر و طولانی خواهد بود ، مضافاً اینکه در روند کیفری خیانت ر امانت دادگاه نهایتاً حکم به مجازات متهم صادر می کند و نه استرداد مال و در این خصوص می بایست دادخواست حقوقی به شورای حل اختلاف حوزه نشانی طرف تقدیم شود ، هرچند بعضاً شعب با توصیه و دعوت طرفین به مصالحه موجبات حل و فصل زودتر از موعد را فراهم می سازند.

موفق باشید