خیانت در امانت همسر

با سلام یک ماه پیش همسرم خودرو بنده رو با همراه مدارک برده و تا حال هم خونه نیامده من شکایت کیفری کردم (خیانت در امانت) حالا بعد یک ماه میگن که شما باید شکایت حقوقی میکردی ،با توجه به اینکه که هیچ سندی از مالکیت ماشین دستم نیست کجا و چطور اقدام کنم ، این خیانت در امانت است؟ آیا کیفی به حساب میاد یا حقوقی ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
موضوع از جنبه حقوقی و کیفری قابل طرح بوده است که با نظر شعبه رسیدگی جرم بودن آن محرز نشده که می تواند رد آن دلایل مختلفی داشته باشد ، در خصوص جنبه حقوقی نیز بایستی دعوی استرداد خودرو را به استناد استعلام از راهنمایی رانندگی و شهادت شهود مطرح نمائید
موفق باشید