ازدواج با مردی که قبلا متارکه کرده است

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 95 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من دختر ۲۵ ساله هستم که یک سال است که در دوران عقد طلاق گرفتم بعد از اون در پیج ازدواج اینستاگرام با پسری ۲۸ ساله آشنا شدم که او هم ۳ سال پیش ۲ ماه بعد از عروسی متارکه کرده این آقا اهل الیگودرز بوده ولی ۳ سال است تنها اصفهان زندگی میکند و حسابدار یک شرکت است من شرایط ایشون رو قبول دارم اما به دلیل نحوه آشنایی ما چطور میتونیم در هم حس اعتماد ایجاد کنیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید ببینید یک رابطه عاطفی و عاشقانه سه مرحله دارد مرحله اول این است که دو نفر با هم آشنا میشوند و به دل یکدیگر می نشینند.این مرحله فرقی نمی‌کند در کجا و چگونه اتفاق بیفتد ممکن است در اینترنت ممکن است در خیابان ممکن است در یک مهمانی یا در جلسه خواستگاری دو نفر با یکدیگر آشنا شوند فرقی ندارد مهم این است که دو نفر یکدیگر را ببینند و به دل یکدیگر بنشینند. ولی این فقط مرحله اول است بعد از این مرحله آنها باید با یکدیگر وارد رابطه شوند تا یکدیگر را بشناسند .مهمترین قسمت ارتباط این قسمت است ،یعنی شناخت یکدیگر .زیرا صرف اینکه دو نفر به دل هم نشستند معنی اش آن نیست که این دو نفر به درد هم می خورند یا می‌توانند عشق یکدیگر باشند این دوران شناخت است که تعیین می‌کند آیا آنها به درد هم می خورند یا نه و شناخت فقط در رابطه به دست می آید بنابراین آنها باید وارد رابطه بشوند با تا یکدیگر را بشناسند ولی در طول زمانی که با یکدیگر در رابطه هستند دائماً باید از خودشان مراقبت کنند تا وابسته نشوند و دائم باید به خودشان تکرار کنند که این فرد عشق من نیست من هنوز دارم او را می‌شناسم ممکن است اخلاق ها و رفتارهایی داشته باشد که مناسب من نباشد .بعد از اینکه دوران شناخته تمام شد اگر طرف مقابل سلامت روان داشت و سبک زندگی و شخصیت اش با ما تناسب داشت آن موقع وارد مرحله سوم که مرحله عشق و ازدواج است می شویم. بنابراین اینکه طرف مقابل ما قبلا ازدواج کرده یا نه کرده اصلا مسئله مهمی نیست مگر اینکه از ازدواجش فرزندی داشته باشد .و اینکه ما چگونه با هم آشنا شویم هم اصلا مسئله مهمی نیست آنچه مهم است چیزهایی است که در طول دوران  رابطه و شناخت اتفاق می افتد.

تجربه شما

ببینید من برای شما توضیح دادم که شما الان در دوران شناخت هستید .اگر شخصیت و سبک زندگی ایشان را می پسندید خب به رابطه با ایشان ادامه دهید و اگر نمی پسندید رابطه هایتان را قطع کنید .

سلام من بعد از ۲ ماه نامزدی فهمیدم که طرفم اعتماد به نفس بالا دارد و زیاد احساساتی نیست ولی من بسیار آدم احساسی هستم که دوست دارم همسرم قربون صدقه برود و برایم کادو یا گل بخرد و یا حتی در طول روز برایم پیام عاشقانه بفرستد اما او زیاد اهل این رمانتیک ها نیست من چکار کنم حس میکنم آدم پررو و منفعت طلبی است از من انتظارات بیجا دارد حتی من اهل محرم نا محرم هستم اما او نیست گاهی به زور مرا لمس می کند و می بوسد من چه کنم حتی در دوران نامزدی مرا با اتوبوس به مناطق پا یین شهر برای تفریح میبرد من نمی دانم این مسائل چقدر جدی است