فواید مصرف شیاف سیکلوژست در بارداری

سلام و خسته نباشید من از اوایل بارداری شیاف سیکلوژست روزی ۱ عدد استفاده میکردم که من در هفته ششم لک بینی داشتم که طبق تجویز دکترم شیاف ها شد هر ۱۲ ساعت و روزی دو عدد شیاف. دکترم گفتن تا یک ماه بعد از تاریخ لک بینی روزی دو عدد استفاده کن و بعدش همون شبی یکی سوال من اینکه ایا قطع شیافم خطرناک نیست که یهو از روزی دو تا بشه روزی یکی مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
خیر، از سه ماهگی به بعد میزان نیاز به پروژسترون کاهش می یابد و مشکلی ایجاد نمی شود.