سلام خسته نباشید

من یک سقط داشتم در هفته ۷

بعد از دوماه باز باردار شدم

از هفته هشتم که سونو رفتم

یک سانت خون زیر جفت دیده شد من شیاف رو شروع کردم.

و جفت  در هفته ۱۲ مارژینال بود

و خون هنوز وجود داشت

من استراحت نسبی داشتم و در هفته ۱۸ که رفتم سونو سلامت خون جذب شده بود و اثری ازش نبود جفت هم کاملا بالا رفته بود فقط ی جفت فرعی یا دولوبی هم  دارم ک اون پایینه و ۵سانت تا دهانه رحمم فاصله داره.

دهانه رحم بسته بود و سرویکس ۴۰ میلی متر بود.

من شیاف پروژسترون خارجی رو خریدم برای تا آخر ماه هشتم.

میخواستم ببینم تا هفته چندم این شیاف خاصیت ضد سقط رو داره؟

یه پرستار گفت که تا هفته بیستم شیاف اثر داره بقیش الکیه اگر استفاده کنی و ی قرص هست که اونو باید کمکیش بخور.

الان من هفته ۱۸ هستم بنظرتون ادامه دادن شیاف برای ضد سقط بودنش و جلوگیری از زایمان زودرس اثری داره برام؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما خیر نیازی به ادامه مصرف شیاف پروژسترون نیست موفق باشید.