جفت لولایینگ خلفی

سلام خسته نباشید تو آرمایش غربالگری اول مشخص شد جفت من خلفی و لولایینگه. دکترم گفت که خیلی کار سنگین انجام ندم و نزدیکی نکنم تا 7 ماهگی اما هیچ دارویی بهم نداد میخواستم ببینم نیاز به دارو خاصی هست که مصرف کنم یا خطر جدی تهدیدم میکنه؟ نیاز هست که استراحت مطلق باشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام نياز به دارو نيست همان استراحت نسبی خوبست هفت ماهگی مجدد سونو كنيد