جفت لولایینگ

سلام 20 هفته ام جفت لولایینگ که پرویا نیست (17mm تا سرویکس)دارم تا کی امید هست که جفتم بالا رود.میخواهم طبیعی زایمان کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

در اکثر موارد با افزایش سن بارداری جفت تغییر مکان میدهد پس صبور باشید تا انتهای بارداری زمان زیادی باقی است.‌ البته در مواردی ممکن است جفت تغییر مکان ندهد و در جای خود باقی بماند مانند زمانیکه دستکاری های در این منطقه اتفاق افتاده باشد.... روز خوش