دست زدن کودک به اندام خصوصی

سلام پسرم دو سال و نیمشه یک ماهی هست از پوشک گرفتم به آلتش خیلی دست میزنه موقعی که جیش داره آلتش بزرگ میشه هی با دست فشار میده بره سر جاش سوالم اصلا بزرگ شدن آلتش طبیعیه یا دست زدن بهش لطفا در نحوه رفتارم هم راهنمایی کنید ممنون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام وقت بخیر .این مرحله شناخت آلت تناسلی هستش و کاملا طبیعیه .بزرگ شدن آلت از حد معمول هم دلیلش تحریک پذیری نیست طبیعیه.جای نگرانی نیست.تو این مرحله شما سعی کن حواسش پرت کنی و حساسیتش زیاد نکنی که دست نزن و جملات تاکیدی.