پشیمانی از ازدواج و تصمیم برای جدایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 112 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من الان ۲سال هست که نامزد کردم و اوایل نامزدی شوهرم خوب بود برای آشنایی صیغه شده بودیم تو اون مدت عالی بود بعد عقد هم هی اصرار میکرد برای ایجاد رابطه ولی قبول نمیکردم تا اینکه انقدر گفت که راضی به این کار شدم ولی بعد خیلی پشیمون شدم ولی فایده نداشت بعد مدتی یک دعوای بزرگ بین خانواده هامون پیش اومد که بابام بهم گفت طلاق بگیرم خیلی خوشحال شدم ولی اونا انقدر اومدن رفتن دل پدرم نرم شد و طلاق ما بی نتیجه موند از اون موقع تا حالا حدود ۶ ماه میگذره و ما تو این مدت قهر و بحث زیاد داشتیم و آخریش هم یک ماه قهر بودیم ک تازه یک هفته است آشتی کردیم و البته قهرمونم سر این بود که به من و خانوادم تهمت زده بود راستش از بعد عقد تو خانوادم کسی نمونده که بهش تهمت نزنه تازه فهمیدم که چقدر خودش و خانوادش بی فرهنگ و بیشعورن و اینکه خیلی دروغ میگه بیش از حد

دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم یک دلم میگه برم بگم به همه طلاق میخوام و دوستش ندارم از اونور ولی نمیتونم چون آبروی پدرم با این کار من میره فقط واسه همین موندم تا حالا و گرنه مشکلی با طلاق ندارم لطفا راهنماییم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

متوجه احساستان هستم اما نتوانستم دليل پشيمانی از روابط را بدانم در صورتی كه شما محرم بوده ايد و روابط جنسی بخشی  از زندگی زناشويی است

اينكه خانواده ها برايتان چهارچوب مشخص ميكند و مرزهای زندگی زناشويی تان توسط خانواده ها مشخص ميشود يک عامل آسيب زننده به رابطه تان است

ريشه و دليل اين تهمت ها و دروغ ها را پيدا كنيد و با همسر خود درباره اين مسائل صحبت كنيد توضيحات همسرتان را بشنويد

طلاق يک تصميم شخصی است و آن تنها و تنها به خودتان بستگی دارد به دور از حواشی و بدور از تصميمات و انتخابات خانواده ها برای زندگی خود تصميم بگيريد گاهی ميتوان طناب رها شده زندگی را به خوبی به دست گرفت و با آرامش زندگی را ساخت

با آرزوي بهترين ها

تجربه شما

سلام . مرسی ازتون ولی ما در خانواده رسمی داریم که این کار قبل از مجلس عروسی صورت نگیره و بعد از انجامش به این موضوع فکر کردم و از آبرومون ترسیدم چند وقت قبل هم نامزدم سربسته حرف طلاق رو پیش کشید که گفتم با وجود این اشتباه امکان پذیر نیست . والا انقدر دروغ گفته که نه تنها من بلکه هیچ کس حرفاش رو باور نمیکنه . بیش از حد از چشمم افتاده پیشنهاد رفتن پیش مشاور رو دادم و گفتم اگر زندگیمون بهتر بشه دیگه حرف طلاق رو نزنیم و اون قبول کرد ولی الان ازش میپرسم که وقت گرفتی میگه فعلا نگرفتم و حرف عروسی رو پیش میکشه و من نمیخوام فعلا وقتی وضعیت من مشخص نیست عروسی کنیم و اون قبول نمیکنه و میگه میخوام عروسی کنیم نمیدونم چیکار کنم😔

سلام میشه جواب منو بدین لطفا؟

بهترین راه اینه که با یه مشاور خوب صحبت کنین. خانم دکتر زهره معینی گزینه خوبی هستن برای این کار