سلام پسرمو آخرهای 3ماهگی ختنه کردیم ختنه لیزری الان توی ماه 12 هست وقتی پوشکشو عوض می کنم می بینم سرش رفته تو دورش پوست جم شده که وقتی دورش رو با انگشت فشار میدم سرش میاد بیرون و دورش پوست اضافه صاف میشه و حالت طبیعی میگیره ولی دوباره میره تو این حالت طبیعیه یا اینکه بد ختنه شده و نیازه دوباره ختنه بشه اینم بگم تو یه جای معتبر و پیش یه پزشک با سابقه این کار رو کردیم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

اصولا ختنه لیزری همان روش سنتی است فقط برش به جای چاقو با چاقوی الکتریکی انجام میشود و به علت احتمال بالای عوارض توصیه نمیشود اما در مورد مشکل شما بعد از معاینه میتوان نظر داد ممکن است ناشی از برداشتن کم پوست در هنگام ختنه باشد یا اینکه طبیعی باشد چون گاهی سر آلت به علت طول کم آلت در شیرخواران به داخل خود فرو میرود که با بالا رفتن سن و افزایش طول آلت این مشکل برطرف میشود