عوارض ختنه لیزری

سلام. من شنیدم الکتروکوتل عوارض داره ولی بچه هام رو به این روش ختته کردم چه عوارضی داره؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

به طور کلی با توجه به اینکه الکتروکوتر و همینطور لیزر باعث سوختن تمام رگهای خونی در محل برش ختنه میشوند خونرسانی محل برش بسیار کاهش می یابد و از نظر آماری احتمال وقوع عفونت بالاتر میرود بهتر است برای ختنه از روشهای متداول مثل ختنه با حلقه و یا ختنه به روش جراحی(سنتی) استفاده کرد.