برادرشوهرم بعضی شبها شوهرمو میبره بیرون نوشیدنی ناجور میخورن و سیگار میکشن چیکار کنم نره! من عقد کردم شبهایی که اونجام نمیره تا میرم خونمون میبرتش تا دم صبح بیرون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما.همسرتون شما متقاعد کن ایشون خودش باید بخواد که به حرفتون و کاری که خط قرمز شماست اهمیت بده.و اینکه ایشون بالغ الان دیگه خودش باید تصمیم بگیره.پس نمیتونیم مقصر برادر همسرت بدونیم.با بیان خوش و منطقی باهاش صحبت کن تا متوجه بشه.موفق باشی .