بدبینی همسر به علت طلاق برادرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 496 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام خدمت مشاور عزیز

من و همسرم زندگی خوبی داشتیم 8 ساله ازدواج کردیم که ثمره ش یک دختر سه ساله هست. از تابستون امسال که برادر شوهرم طلاق گرفتند از اونجایی که شوهرم در تمام مراحل جداییشون چه حضوری و چه تلفنی بوده . تاثیر منفی روش گذاشته، زندگیمون رو داره خراب میکنه شوهرم آروم بوده ولی الان پرخاشگر و عصبی شده و به همه خانم ها بدبین شدند به خاطر حرفهای خانوادش! چند روز پیش چند تا پست از روی دلتنگی توی اینستا گذاشتم برادرش و خانوادش بهش گفتند چون خودش گوشی اندروید نداره، اومد از سر کار خونه کلی داد و دعوا و فریاد. جوری که پدر و مادرم از نگرانی اومدن واحد ما. واحد والدینم پایین خونه ما هستش و منزل مال پدرم هست، و کلی دعوا و داد که چرا پست ناراحتی گذاشتی زن برادرم هم اینطور بود که باعث جدایی شد! پدرم و مادرم کلی نگران من هم گریه جلوی همسر و پدر و مادرم.

تو رو خدا بگید من اشتباه کردم یا همسرم؟ به خاطر حرف دیگران شوهرم باید اینطور شدید با من برخورد کند؟ من قهر رفتم خانه پدرم و شوهرم الان تقریبا یک هفته هست پا پیش نگذاشته و خیلی قهرهاش طولانی هست و اکثر مواقع من آشتی میکنم.

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم.مشخص هست که همسرت از بابت جدایی برادرش آسیب روحی دیده و آزرده شده.حق با شماست که همسرت نباید مشکلات اون خانواده رو به رابطه ی خودتون سرایت بده ولی توانایی روحی افراد متفاوته و صرف اینکه بگیم کار ایشون اشتباهه مشکلی حل نمیشه. پیشنهاد من اینه که مدتی ایشون رو درک کنید و با مدارای بیشتر اجازه بدید آسیبهای اون شکست خانوادگی هضم بشه و ایشون و خانواده شون آروم بگیرن. مطلقا خونه خودتون رو ترک نکنید. این راهکار معمولا آسیب زاست ولی در شرایط خاص شما که همسرت نگران از هم پاشیدن زندگیتون هست؛ رفتن شما از منزل به این نگرانی دامن می زنه و رفتارهای عصبی ایشون رو افزایش میده. خیلی خوب بود اگر با همسرت به روانشناس مراجعه میکردید تا مشکلات رابطه بررسی بشه و استحکام بیشتری پیدا کنه. حتی مراجعه همسرت به تنهایی هم میتونه برای حل نگرانی بیش از حد ایشون راجع به طلاق کمک کننده باشه.

تجربه شما

تعجب میکنم سر چنین مسئله ای و پست گذاشتن در اینستا خانواده ها درگیر شدن بعد هم شما رفتین قهر....اصلا قهر اینجا خیلی اشتباه بود

ممنون از پاسختون خانم دکتر عزیز