عوارض پروپرانول

 سلام دکتر برای استرس زیادم که همیشه دارم پروپرانول ۲۰ داده روزی یکی میخواستم بببینم که روی قلب اثر بدی نمیزاره روزی یکی بخورم؟ همیشه‌؟ ۲۴ سالمه میترسم ضربان قلبم رو کند بکنه . بعدش مصرف رو تا کنکورم روزی یکی ادامه بدم مشکلی نیست؟

بعدم که قطعش کردم مشکلی نیست اگه خواستم برم جاهایی که استرس زا هست یکی بخورم؟

پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام خیر با این دز به هیچ وجه وتا زمان مورد نیازتون ضرر ندارد وقطعش هم راحت است