با سلام من چهار ماهه باردارم به خاطر رفلاکس معده شدید که موجب تپش قلب و حس آشوبم میشد دکتر برام قرص تری فلوئوپرازین نوشته با پروپرانول میخواستم بپرسم این قرصها وابستگی نداره و برای جنینم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ البته من با قرص رانیتیدین تپش قلبم خیلی کم شده و مشکل قلبی هم ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر با مصرف قرص رانیتیدین مشکل تپش قلب شما برطرف می شود ومشکل قلبی ندارید نیازی به مصرف داروهای دیگری ندارید باید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید از خوردن غذاهای چرب و پر ادویه پرهیز داشته باشید بعد از صرف غذا دراز نکشید موفق باشید.