شکایت همسایه ها از مستاجر

با سلام و سپاس

ما خونمون رو دادیم اجاره.حالا مستاجر چند روز قبل مزاحمت ایجاد کرده برای بقیه‌ همسایه‌ها.چند نفر رو اورده و مست کردن.تو حال خودشون نبودن طوری که یکیش برهنه بوده و بوی الکلشون همه جارو برداشته.خلاصه خیلی بد وضعیتی بوده.همسایه ها هم زنگ زدن ۱۱۰و گزارش نوشتن .البته من بهشون حق میدم.اما پای ما رو هم‌ کشیدن وسط و تو گزارش مامور خواستن و نوشته شده که صاحبخونه پاسخگو باشه. ماهم رفتیم کلانتری مربوطه و کپی اجاره نامه رو تحویل دادیم. البته زنگ زدن که باید بلندش کنید. ماهم حرفی نداریم ولی باید یکی پیدا بشه که جایگزین بشه و پولشو بتونیم بدیم.حالا نمی دونم قراره چه اتفاقی بیفته.نگرانم درضمن آپارتمان به نام خودمه نه شوهرم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. از لحاظ حقوقی قرارداد اجاره عقدی هست لازم و نه شما و نه هیچ دادگاهی نمی توانید مستاجر را مجبور به تخلیه کنید مگر این که در قرارداد شرطی لحاظ شده باشد تا در صورت حصول آن شرط حق تخلیه داشته باشید یا با توافق طرفین و پرداخت پول وی اقدام به تخلیه کند.

2. معمولا در قراردادهای اجاره یکی از شرایط بر همین اساس تنظیم شده تا در هر صورت یک ماه قبل به مستاجر اطلاع داده می شود و از وی تقاضای تخلیه می شود که البته این موضوع نیاز به موافقت مستاجر دارد.

موفق باشید